Tarih: 01.01.0001 00:00 4517

BEYSİAD Yazı Karşıladı

Beylikdüzü sanayici ve işadamları Derneği (BEYSİAD) Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta gerçekleştirdiği “Yaza Merhaba” buluşmasında üyelerine ve misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı.

BEYSİAD Yazı Karşıladı
Yılmaz’ dan Teşekkür
BEYSİAD’ın yeni üyesi Roda Gayrimenkul’ün ana sponsorluğunda,Cana Plastik, Beyken Döviz ve Aktif Döviz’in de katkılarıyla düzenlenen gecede  açılış konuşmasını yapan BEYSİAD yönetim kurulu başkanı Dr.Metin Yılmaz, Sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgularken, farklı sektör ve siyasi kurumların bir arada olmasının yarattığı sinerjiye dikkat çekti. 2002 yılında kuruluşunu tamamlayan BEYSİAD’ın üyelerinden aldığı güçle çok daha dinamik bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade eden Yılmaz, “Çalışmalarımızda daima yanımızda olan; Beykent Döviz’in sahibi ve Roda Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Eyüb Özyürek’e BEYSİAD Yönetim Kurulu adına ayrıca teşekkür ediyorum. Üyelerimiz arasında örnek olacak çalışmalar imza atan değerli üyemizin de katkılarıyla burada sizlerle bir araya geldik. Birlik ve beraberlik dolu aktivitelerde buluşmak dileği ile tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Akgün, “Büyükçekmece’ye hoş geldiniz”
Geceye katılım gösteren konuklara ve sponsorlara teşekkür ederek konuşmasını tamamlayan Dr.Metin Yılmaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e mikrofonu verdi. Konuşmasında sivil toplum örgütleri, Belediyeler, işadamları ve diğer kurumların ortak çalışmalarından çok olumlu sonuçlar çıktığını ifade ederek başladığı konuşmasında BEYSİAD üyelerinin yazı Büyükçekmece ilçesinde karşıladıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İstanbul Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (İSİDEF)Genel Başkanı Mehmet SANDAL Federasyon üyesi bir dernek olan BEYSİAD’ı yalnız bırakmayarak geceye katılım gösterdi. Geceye katılan üyelere, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurullarına teşekkür ederek; birlikte olmanın ve birlikte başarmanın önemine değindi.
Katılım Yoğun Oldu
Beylikdüzü Sanayici ve İşadamları Derneğinin düzenlemiş olduğu geceye; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İSİDEF Genel Başkanı  Mehmet Sandal, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın,  Beylikdüzü İlçe Spor müdürü Gürkan Akbıyık, Beylikdüzü İlçe Nüfus Müdürü Aynur Kınay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, Beylikdüzü Kaptan-ı Derya Restaurant yönetim kurulu başkanı ve MHP il genel meclis üyesi İskender Duriç Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdullah Teber ve BOSB Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İSİDEF’e bağlı Sanayici ve İşadamları dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Adom Ajans Yönetim Kurulu Adına Nezir Karayün, Övün İnşaat yönetim kurulu başkanı Asım Övün, Altek Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Denizli, Uzay Makine Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Uz, Çağrı Elektirik yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbıyık, Akay Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Demiröz, Demirler Anten Yönetim kurulu başkanı Mustafa Özdemir, ADM İnşaat Yönetim kurulu başkanı Saffet Uygur, Palmiye-Gölge sistemleri İlya Özyürek, sistem Reklam, Beymarmara Otel, Atatürkçü Düşünce Derneği Beylikdüzü şubesi adına ve Mumcular Şirketi Serdar Mumcu, Yıldırım Ahşap yönetim kurulu başkanı Celil Yıldırım, TSC Otomasyon, Gözlem Reklam gibi çok sayıda üye ve basın mensubu katılım gösterdi.
Gecenin Sporsorlarına Ödül Yağdı
BEYSİAD Yaza Merhaba gecesi sponsorlarından Cana Plastik’in plaketini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Aktif ve Beykent Döviz’in plaketini İSİDEF Genel Başkanı Mehmet Sandal, Gecenin ana sponsoru Roda Gayrimenkul’un Plaketini İse BEYSİAD yönetim kurulu başkanı Dr. Metin Yılmaz takdim etti. BEYSİAD yeni üyesi Roda Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Eyüb Özyürek Plaketini alırken “Döviz sektöründe yıllardır sanayicimize hizmet veriyoruz, gayrimenkulle de bu hizmeti çeşitlendirelim istedik” dedi. Fasıl Ekibinin şarkılarıyla devam eden gecede  masaları dolaşarak hünerlerini sergileyen İngiliz  İllüzyonist John Turner geceye damgasını vurdu.
Haber: Adom Ajans

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.