Tarih: 01.01.0001 00:00 1611

Çarşı ruhu hisseleri zıplattı

Futbolda şike soruşturması kapsamında atılan adımlar takımların borsadaki hisselerini etkilemeye devam ediyor. Bu kez çarşı ruhu hisseleri zıplattı.

Çarşı ruhu hisseleri zıplattı

 Dün Beşiktaş'ın kupayı aklanana kadar iade edeceğini açıklaması da hisseleri gün içinde dalgalandırdı. Beşiktaş'ın önde gelen taraftar topluluğu 'Çarşı Grubu' da futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili açıklamada bulundu.

İnternet sitesinin açılış sayfasına 'Arının... Temizlenin...' mesajı koyan Çarşı'nın ardından Beşiktaş kupayı iade edeceğini açıkladı. Açıklamayla birlikte dün gün içinde düşen hisseler değer kazanmaya başladı.

 İlk seansta yüzde 6.28 düşüş yaşayan hisseler kupanın iade edileceğinin açıklanmasıyla artışa geçti. Hisseler ikinci seansta yüzde 0.65 artışla 9.32 liradan işlem görürken günü yüzde 5.67 düşüşle kapattı. Fenerbahçe hisseleri ise yüzde 11.74 oranında değer yitirdi.

Hisseler günü 54.5 seviyesinden kapattı. Adı şike iddialarına karışan bir diğer takım Trabzonspor'un hisseleri ise yüzde 7.03 değer yitirdi. Hisseler günü 17.85 liradan kapattı.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.