Tarih: 01.01.0001 00:00 672

Onlar Beratlarını şehitliklerinde alırlar

İki üç dağ soytarısının elinde kalsın diye mi büyüdü bu çocuklar!

Onlar Beratlarını şehitliklerinde alırlar

Kutlu olsun!

Oğul, fidanlığına ben şahidim şehitliğine Allah şahit olsun!

Oğul, toprağımız bu vakitten sonra ekin verse ne olur seni gömdüğüm topraktan gençliğini geri alamadıktan sonra.

Oğul, soframdan tabağın eksilmiş bu saatten sonra kursağıma bir lokma daha fazla girse ne olur ki canın düğümlenmiş babalığımın omuzlarında.

Oğul, evime ağalar paşalar gelse kimin umurunda sen bir daha bu kapıdan girip  kasketini çıkarıp annenin halini soramadıktan sonra.

Oğul, taziyene gel gel gör ki başımız sağ olacakmış olmasına da yüreğim sağ kalacak mı onu da sorsunlar bundan sonra.

Oğul,  Elimi öpüp götürdüğün alnın temizliğine şahidiz de babalar gününde boynundan dökülüp soğuk soğuk öptüğüm son hediyen künyene kimler şahit olsun!

Kimler şahit olsun!

İktidara geleceğim diye bozkurtların ağzıyla milliyetçi rantın eteklerine çullanan bahçelik muhalif babalar mı yoksa Gandiliğinden yenmeyen reklam direnişçisi adamlara cumhuriyet süsü veren amigocu babalar mı şahit olsun! Bu şehitlerin ölüm boykotunu kim biçsin!

Yüklenmeye karşı rota değiştiren açılımcı kahraman devlet adamlarının iktidar hırsıyla garnitür sorun olarak unuttukları “ Kürt açılımı” fantezisi kimin elinde kalsın şimdi?

Kürde karşı Türküz diyen ırkçılığa hava basan yaygaracı adamların yüreğiyle bu babanın yüreği bir midir yani? Topuğunu tüfeğini sallayarak çiftlikten tilki kaçırırcasına konforlu hareket eden PKK’nın alçaklığı karşısında istihbarat zaafıyla ezilerek “ Vatan Sağ olsun” deyip omuz eskiten paşaların içleri de rahat etsin mi oğul! Oğul seni toprağın aklına zorla getirdiler de bana senin niye öldüğünü anlatacak bir babayiğit var mı acaba?

Bırakın Vatan Aşkına kimin oyu kimin boykotu kimin meclisinde belli değil. Ölen öldü kalanların künyesi de sallanmaya hazır ve nazır oh ne güzel paşam!  Şimdi boykot kornalarını siz basacaksınız anladık da bu anne yüreğine kimi basacak! Biriniz cambazlığını halkına kabul ettirip ip atıp boğazını yine yırtacak  anladık da bu ölüm ipinin kaç gencin yaşamına kilit vurduğuna kim bakacak! Öcalan gibi otel teröristinin varlığı namludur neredeyse bu namluyu kameralara çevirip konuşmasına izin veren korkakların adamlığıyla bu gençlerin adamlığını bir tutacaksınız yazık! Hepinizin bir hesabı var anlıyoruz da bu hesabı toprakla kapatan gariplerin ahı kimden çıksın?

Tabuta ağlayarak giden babanın yerinde ben olsam sandığa adımımı atmam merak etmeyin fidanlarını erken toprağa vermiş bu yiğit babaların da umurunda değilsiniz?

Haydi kapışın, nasıl olsa diğer on üç asker yolda öyle değil mi?  Oturduğu yerden tehditler savuran meclis hatunlarının çocukları dağda değil diye bol keseden koparılan yaygaranın faturası bu gençlerin canlarına mı yazılacak bu mu olmalıydı?

Bu olacaksa an itibariyle gözyaşı içen annelerin boykotu hangi ölüm meclisini teskin edecek!

İki üç dağ soytarısının elinde kalsın diye mi büyüdü bu çocuklar!

Esra Elönü - Haber 7eelonu@mynet.com

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.