Tarih: 20.07.2011 14:53

1 ayda 1 milyar dolarlık satış yaptı!

Facebook Twitter Linked-in

Amway'ın faaliyette bulunduğu toplam 80 ülke ve bölgede gerçekleşen bu satışta Çin, Kore, Hindistan, Tayland, Tayvan, Ukrayna ve Türkiye'de aynı dönemde çift haneli büyüme rakamlarına ulaşıldı.

Amway İdari Başkan Yardımcısı Bill Payne, konuyla ilgili değerlendirmesinde, satışları artıran etkenlerin başında başarılı ürün promosyonları, global pazarlama kampanyalarıyla artan marka bilinirliği ve fiyatlarda yapılan düzenlemeler olduğunu belirtti.

Kuvvetli büyümenin gerçekleştiği bir dönem geçirdiklerini ve bu ivmenin devam edeceğine inandıklarını ifade eden Payne, ''Heyecanlıyız çünkü yıllardır artan satışlarımız uzun dönemli inovasyon bazlı büyüme stratejimizin sonuçlarıdır. Şu andaki durum, başka bir rekor yılı olabileceğini gösteriyor'' dedi.

Amway'in 2010 yılı satışı 2009'daki 8,4 milyar doların yüzde 9,5 üstüne çıkarak 9,2 milyar dolar olmuştu. 1994 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren Amway, 2010 yıl sonu itibarı ile 73 milyon doları aşan ciro elde etmişti. Amway Türkiye, başarısıyla Amway'ın Avrupa'daki 29 şirketi arasında en önemli odak pazarlardan biri olarak gösteriliyor.

 

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —