Tarih: 01.01.0001 00:00 550

Balık tutarken boğuldu

Torbalılı Ali Avcı, önceki gün arkadaşlarıyla balık tutmaya gittiği Pamucak sahilinde boğularak öldü.

Balık tutarken boğuldu

Evli ve 1 çocuk babası olan Avcı, tekne ile denize açıldıktan sonra arabasını almak için yüzerek geri dönmek isteyince kendisinden bir daha haber alınamadı. Sahilde dolaşan bir kişi tarafından cansız bedeni bulunan Ali Avcı (32)'nın öldüğünü gören arkadaşları büyük şok yaşadı.

Olay, önceki gece meydana geldi. Torbalı'da oturan Ali Avcı, arkadaşının teknesiyle gece balık avına çıktı. Pamucak sahilinde tekneye binen grup bir süre sonra açıldı. Ancak, tekrar aracının başına dönmek isteyen Avcı, denize atlayarak sahile doğru yüzmeye başladı.

10 AYLIK ÇOCUĞU YETİM KALDI

Bir süre sonra Avcı'dan haber alamayan arkadaşları, kıyıya çıktı. Sahilde Avcı'yı arayan arkadaşları bir süre sonra jandarmanın sahilde olduğunu gördü. Cesedi sahile vuran talihsiz adamın boğulduğunu gören arkadaşları büyük şok yaşadı. Ali Avcı'nın iyi bir yüzücü olmasına rağmen neden boğulduğu bilinmiyor. Sık sık balık avına çıktığı öğrenilen talihsiz adam, son avında talihsiz bir şekilde yaşamını yitirdi. Acı haber Ali Avcı'nın Torbalı'daki evine tez ulaştı.

Hülya Avcı ile evli olan Ali Avcı'nın 10 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi. Ali Avcı, memleketi Aydın'ın Ortaklar ilçesinde defnedildi.

 

 

 

 

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.