Tarih: 13.02.2010 18:09

2 çocuğunu yakmak istedi

Facebook Twitter Linked-in

İddialara göre, merkez Seyhan ilçesi İstiklal Caddesi'nde oturan Nalan Aslan (32), yaklaşık 1 ay önce çocukları İlhami (9), Gamze (10) ve Gizem'i (13) bırakarak evden ayrıldı. Eşine 1 aydır ulaşmaya çalışan Tuncay Aslan (48), emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Cumhuriyet savcılığı ve emniyete yaptığı kayıp başvurusundan sonuç alamayan Aslan, çocukları İlhami ve Gamze'yi yanına alarak 5 Ocak Meydanı'nda eşinin bulanmasını istedi. Eline aldığı benzin bidonuyla çevreye korku salan Aslan, 'Amacım, sesimi duyurmak. Karım bulunsun istiyorum' diyerek kendisinin ve çocuklarının üzerine benzin döktü.

5 Ocak Polis Merkezi'nde görevli polis ekipleri ve güven timleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Aslan, elindeki çakmağı ateşlemek istediği sırada bir polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Gözyaşlarına boğulan çocuklar ve Aslan, 5 Ocak Polis Merkezi'ne götürüldü.
Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kıyafetlerini değiştirmek ve psikolojik destek vermek üzere çocukları polis merkezinden teslim aldı.

Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Aslan, karısının bulanması için her yolu denediğini, başarılı olamayınca son çare olarak bu yola başvurduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —