Tarih: 01.01.0001 00:00 474

Otomobilin çarptığı kız hayatını kaybetti

Düzce'de, yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve olay yerindeki sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan genç kız, hayatını kaybetti.

Otomobilin çarptığı kız hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Mustafa Aygün'ün kullandığı 34 TA 7229 plakalı otomobilin, dün akşam D-100 Karayolunun Hamidiye Mahallesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışırken çarptığı Merve Yüksel (21), kaldırıldığı Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastane önünde bekleyen genç kızın yakınları, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

-OLAY-

Mustafa Aygün idaresindeki 34 TA 7229 plakalı otomobil, D-100 Karayolunun Hamidiye Mahallesi mevkisindeki yan yolda, çalıştığı çağrı merkezinden çıkarak evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Merve Yüksel'e (21) çarpmıştı. Bu sırada Akçakoca ilçesinden aldıkları bir hastayı Düzce'ye getirmek üzere seyir halinde olan 112 Acil Servis ambulansındaki görevliler kazayı görünce olay yerinde durmuş, kalp atışları iyice yavaşlayan ve hayati fonksiyonları durma noktasına gelen genç kızı ambulansa alarak, 5 dakikada Düzce Atatürk Devlet Hastanesine yetiştirmişti. Yüksel, buradaki ilk müdahalenin ardından Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesine sevk edilerek ameliyata alınmıştı.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.