Tarih: 01.01.0001 00:00 8152

İhlas Koleji Öğretmeninden Ulusal Başarı

MEB ve SEBİT işbirliği ile düzenlenen, TTNET, RADİKAL ve ÖRAV tarafından desteklenen 'Öğretmenler Üretiyor' Ders İşleyiş Yarışması’nda Özel Bahçelievler İhlas İlköğretim Okulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Mehmet Ali Doğan Türkiye

İhlas Koleji Öğretmeninden Ulusal Başarı
Değerlendirmeler sonucunda Mehmet Ali Doğan 'Tarihten Kalma Bir Gün' isimli projesiyle hem branş bazında hem de genel sıralamada ilk beş içinde yer almayı başardı. Yaptıkları proje hakkında konuşan Mehmet Ali Doğan, Orta Asya coğrafyasını modellediklerini söylerken, 3D modellerle tarih öğretiminde yeni bir anlayış ortaya koyduklarını belirtti. Öğrenmeyi zevkli bir hale getirdiklerini vurgulayan Doğan, konuların akılda kalıcılığını da arttırdıklarını sözlerine ekledi.
 
“Öğretmenlik mesleği üretkenlik gerektirir”
Resmi ve özel okulların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada 713 öğretmen 1099 video ile başvuru yaparken elemeler sonucunda 200 video yarışmaya katılmaya hak kazandı. Akademisyenlerden oluşan jüri üyeleri, ikinci değerlendirmede her branştan ilk 5'e giren yarışmacı ve videoları, son aşamada ise en iyi 5'i belirlediler. Yarışmada geleceğimiz olan çocukları hazırlayan öğretmenlerin özgün ve farklı ders işleyiş teknikleri ortaya çıkarırken; öğretmenlik mesleğinin liderlik ve üretkenlik gerektiren bir “sanat” olduğu vurgulanıyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.