Tarih: 01.01.0001 00:00 5571

BEYGİAD’dan Hijyen Eğitimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ve Beylikdüzü Genç İşadamları Derneğinin Ortaklaşa organize ettiği Gıda İle ilgili İşyerlerinde Hijyen Konulu eğitim, Beylikdüzü Kaymakamlığının Ev sahipliğinde Gerçekleştirildi.

BEYGİAD’dan  Hijyen Eğitimi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Arge Müdürlüğünden Dr. Muhsin ÖZTÜRK’ün verdiği Gıda Güvenliği ve hijyen konulu Eğitim, Restaurant, cafe ve Gıda üreten diğer işyerleri yetkilileri ve çalışanlarını Ramazan öncesi aydınlatıcı nitelikte idi. Değişen Hijyen teknikleri ve yeni Uygulamalar bizzat katılımcılara soru cevap şeklinde anlatıldı. Temizliğin kural olduğu için değil, zaruri ve gerekli olduğu için yapılması gerektiğini vurgulayan ÖZTÜRK, İşyerlerinin Uzmanlar yardımı ile ve Kalite Belgelerinin disiplini ile istenilen seviyede sağlıklı mekânlar haline geleceğini, hem çalışanların hem de halkımızın sağlığı açısından bu eğitimlerin hayati önem taşıdığını anlattı.
 
“Halkımızın karşısına çıkacağız”
Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği Başkanı Hayrettin PEKSOY; Bizler Beylikdüzü gibi Modern ve gelişmiş bir ilçede yaşıyoruz, Bizlerin yaşantısında sağlık en önemli konuların başında gelir, Çünkü sağlığımızı korumamız için gerekli bilginin ve tedbirin alınması, sağlığın yitirilmesinden sonraki maddi manevi kayıplardan daha ucuz ve kolaydır. Bizler tüm bireyleri kısa sürede bilinçlendiremezdik, ancak Bireylerin gıda tükettiği işyerlerini bilinçlendirmek Gıda Güvenliğini önemli ölçüde sağlamış olacaktır. Verdiğimiz Eğitim ile ilgili Katılımcılara Hijyen ile ilgili Kapsamlı bir adet Kitap hediye ettik ayrıca Bu Eğitimi aldıklarına dair sertifika verilecektir. Bizler belirli periyodlarda Derneğimiz öncülüğünde, eğitim misyonumuza uygun eğitimler ile halkımızın karşısına çıkacağız, Ramazan ayının Yaklaştığı şu günlerde Gıda Güvenliği ve hijyen eğitiminin önem arz ettiğini tespit ederek, yetkililere başvurduk. Bu güzel faaliyette eğitimcimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eğitim Ve Arge Biriminden Sn. Dr. Muhsin ÖZTÜRK'e ve ekibine ve Bu imkânları Onlara sağlayan İ.B.B Başkanı Sn. Kadir TOPBAŞ'a, Misafirperverliğinden Dolayı Beylikdüzü Kaymakamlığı'na, Eğitimimizden faydalanan Tüm katılımcılara, Temsil ettiğim Derneğim ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım...

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.