Tarih: 01.01.0001 00:00 353

Vatan yazarı genç subayları kaşıdı!

Necdet Özel'in YAŞ'ta masanın solunda oturmasıyla bütün teamülleri yıktığını söyleyen Vatan yazarı, genç subayları kaşıdı. Özel'e 'ya onlar da istifa ederse?' diye sordu

Vatan yazarı genç subayları kaşıdı!
İLİŞKİLİ HABERLER

Mustafa Mutlu'nun köşe yazısından ilgili bölüm:Ast’lar ne düşünüyor?Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yaşanan büyük değişim, dünkü Yüksek Askeri Şûra’da gözle görülür hale geldi. Bugüne kadar tüm YAŞ toplantılarında Başbakan’la birlikte masanın başında oturan Genelkurmay Başkanı, tarihte ilk kez masanın yanına geçti.Bu fotoğrafı çektirmeyi kabul ederken elbette, bütün teamülleri yıktığının farkındaydı. Yeni Genelkurmay Başkanı’nın dünya görüşü bu olabilir...Siyasi iktidarın her dediğini sorgusuz sualsiz hayata geçirmenin, kendi görevi olduğunu düşünebilir... İyi de; TSK’nın tamamı değişmediğine göre... Ya bu yeni tavır, alt rütbelerde, TSK yönetimine karşı bir güvensizlik başlatırsa?Ve bu güvensizlik, bugüne kadar “tek yumruk” görüntüsü veren ordumuzu parçalı bir yapıya dönüştürürse? Ya istifalar, beklendiği gibi alt rütbedeki subaylara da sıçrarsa... (Vatan)

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.