SİLİVRİ 4.08.2011 12:28:00 2686 0

Büyükçavuşlu, Kaynarca’yı Kurban Keserek Karşıladı

AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı, teşekkür ziyaretine gelen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’yı 2 kurban keserek karşıladı.

Büyükçavuşlu, Kaynarca’yı Kurban Keserek Karşıladı
Teşekkür ziyaretine şaşıran bir vatandaş, “Vallahi geleceğinizi hiç sanmıyordum. Çok şaşırdım. Demek ki verdiğiniz sözü tutuyorsunuz. Size oy vermedim ama size bakış açım değişti” dedi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri seçmenine verdiği sözü tutarak teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, 29 Temmuz 2011 Cuma günü B.Çavuşlu’da teşekkür ziyaretleri düzenledi.
 
Kaynarca, Kurban Kesilerek Karşılandı
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve ekip arkadaşlarının B.Çavuşlu’daki ilk durağı mahalle teşkilatı oldu. AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı, teşekkür ziyaretine gelen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’yı 2 kurban keserek karşıladı.
 
“Geleceğinizi Hiç Sanmıyordum”
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve ekip arkadaşları, mahalle teşkilatından ayrılarak esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret etti ve seçimlerde verilen destek nedeniyle teşekkür etti. AK Parti heyetinin ziyaretine şaşıran bir vatandaş, “Vallahi geleceğinizi hiç sanmıyordum. Çok şaşırdım. Demek ki verdiğiniz sözü tutuyorsunuz. Size oy vermedim ama size bakış açım değişti” dedi.
Bir başka vatandaş da, “Seçimlerden sonra ilk defa bir milletvekilinin teşekkür ziyaretine geldiğini görüyorum. Bunu hiç beklemiyordum ama geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
 
Altyapı 2011’de Başlayacak
Ziyaretlerde vatandaşların istekleri de dinlenerek, proje ve çalışmalar hakkında bilgi de verildi. Bir vatandaşın vidanjör talebi daha mahalleden ayrılmadan yerine getirilirken ortak istek ve beklentiler arasında yer alan altyapı hakkında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş bilgi verdi. Altyapı için ihale sürecinin devam ettiğini hatırlatan Karakaş, “Verdiğimiz sözün arkasındayız. Seçimlerden önce yol yapılması istendi, hemen yaptık. Bu yıl içinde altyapı çalışmaları mutlaka başlayacak ama ihale süreci uzadığı için başlayamadık. Bu sözümüzü de yerine getireceğiz” dedi.
 
Öğrenci Servisleri Sıkıntısı
B.Çavuşlu sakinleri, öğrencilerinin ulaşımda yaşadığı maddi sıkıntıyı da AK Parti heyetine iletti. B.Çavuşlu belediye olduğu dönemde minibüslerinin olduğunu belirten vatandaşlar, “Bizim belediyemizin minibüsleri varken, öğrencilerimizin ulaşımı konusunda sıkıntı yaşamıyorduk. Bugün bir öğrencinin günlük ulaşım ücreti 5 TL’yi buluyor. Bunu veremeyecek, karşılayamayacak durumda olan hemşehrilerimiz var. Silivri Belediyesi, öğrencilerimizin ulaşımı konusunda bize yardımcı olmuyor. Bu konuda bize yardımcı olun. Gerekirse imza toplamaya da hazırız” isteğinde bulundular.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, vatandaşların öğrenciler için servis konulması talebini Silivri Belediye Meclisi’ne önerge vererek ileteceklerini söylediler. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin B.Çavuşlu programı yaklaşık 4 saat sürdü. Program, mahalle teşkilatında yenilen akşam yemeği ile sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.