Tarih: 01.01.0001 00:00 11138

Minik Liderler Yaz Kampında

Şişli Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve ilköğretim okulları öğrencilerinin katıldığı '7. Etap Liderler Kampı' Kumburgaz Artemis Marin Princess Otel'de başladı.

Minik Liderler Yaz Kampında
Üçer günlük dönemler halinde Liderler Kampı’na katılan öğrencilerin çalışmalarını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de yakından izledi. Otel girişinde öğrenciler tarafından “Liderlik Andı” okunarak karşılanan Sarıgül, daha sonra çocukların eğitim çalışmalarına katıldı. Kamp çalışmalarına katılan Mustafa Sarıgül, çocukların yaşamlarından ve belleklerinden “Başarısızlık” kelimesini silmelerini istedi. Çocuklara “Mutlaka hedefiniz olacak. Bu hedefe kitleneceksiniz. Başaracaksınız. Bunu yapacak güce sahipsiniz” diye seslenen Sarıgül şunları söyledi:
 
“Burada Şişli’nin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz bu heyecanı yaşıyor. Onlara bir hedef göstermek,onların özgüvenini sağlamak gelecekte kendilerine bir hedef koymalarını burada öğretiyoruz. Bunun yanında İlk yardımdan, sofra adabına,sevgi ve şefkat konularına kadar birçok alanda onlara eğitim veriliyor. Çocuklarımızın geleceğini planlıyoruz.”
 
Bugüne kadar ilçedeki 62 bin çocuk, Liderler Kampı’nda eğitim gördü. Bu rakamı 100 bine çıkartmayı hedeflediklerini belirten Mustafa Sarıgül, iki aylık yaz döneminde 7 binin üzerinde çocuğa eğitim vereceklerini vurguladı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.