Tarih: 05.08.2011 10:31

Boşanmak isteyen eşe koca işkencesi

Facebook Twitter Linked-in

Bakırköy’de bir kafede garson olarak çalışan 2 çocuk annesi Ö.A. (24), şiddet gördüğü tezgâhtar eşi Çağlar A.’dan (30) boşanmak için mahkemeye başvurdu. Dava devam ederken Çağlar A., ayrı yaşadığı eşiyle görüşmek istedi. Ancak Ö.A., bu talepleri reddederek boşanmakta kararlı olduğunu bildirdi.

İddiaya göre 30 Temmuz’da çalıştığı işyerinden çıkarak eve giden Ö.A.’nın yolu kocası tarafından kesildi. Kadını zorla taksiye bindiren Çağlar A., Levent’te oturan amcasının evine getirdi. Eşinin ağzını kapatarak ölümle tehdit eden Çağlar A., boşanma davasını geri çekmesini istedi. Kadının bağırarak ağlaması üzerine Çağlar A., zincirle yatağa bağlamak istedi. Direnen eşini dövüp saçlarından sürükleyen ve defalarca tecavüz eden Çağlar A., daha sonra eşinin 500 TL parasını, altın kolyesini ve cep telefonunu gasp etti.

Kocasının elinden kurtulan Ö.A. polise giderek şikâyetçi oldu. Daha önce de eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 kez gözaltına alınan Çağlar A. “Eşimle kendi isteği üzerine cinsel ilişkiye girdim. Parasını ve telefonunu aldığım iddiaları doğru değil” dedi. Çağlar A. tutuklandı.

HÜRRİYET

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —