Tarih: 06.08.2011 13:31

Ramazan Lezzeti Beymarmara’da

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşın damak tadına hitep eden restauranttar sıralamasında ilk sıralara oturan Beymarmara mutfağı, misafirlerine verdiği kaliteli hizmeti ile bölgede adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Beymarmara suit otel yetkilileri Beylikdüzü gazetesine yaptıkları açıklamada, çalışmalarında müşteri memnuniyetinin ön planda olduğuna değindiler. Günlük değişen iftar mönülerinin yanında gruplara özel set menü ve açık büfe uygulamaları ile kurumsal ve bireysel iftar davetleriniz için havuz başında müşterilerinden gelen taleplere özel fırsatlar sunan Beymarmara, temizlik ve deneyimli ve güler yüzlü personelinden de ödün vermiyor.
 
Damak tadı cebinizi yakmıyor
İftar mönüleri hakkında bilgi veren yetkililer, “Günün İftar Mönüsü 25.TL den başlarken açık büfe ve değişik mönülerdeki alternatifler arasından seçim yapabilirsiniz. Grup Davetleriniz için 35.TL.lik zengin açık büfe iftar mönüsünün yanında, 27.TL ile 47.TL arası değişen fiyatlı 5 ayrı iftar set mönü seçeneğinde; Serpme İftariyelikler, çorba, ara sıcak, ana yemek (kırmızı ve beyaz et), tatlı veya meyve, limitsiz ramazan şerbeti, limitsiz çay ve kahve ikramları ile ay ışığında ışıl ışıl parlayan havuza karşı iftar yapmanızın keyfini yaşatıyor. Günün değişen iftar mönüsünü ‘’Beymarmara Suite Hotel’’ facebook sayfasından takip edebilir, detaylar için 0212 853 37 33 no.lu telefondan satış ofisi ile temasa geçebilirsiniz.
 
Lezzet ve Huzur Birarada
58 Suite odası bulunan Otelin tüm odaları 60 m2 (1+1) ve 90 m2 (2+1) ,standart otel mimarisinden uzak bir konseptte düzenlenmiştir. Ayrıca sezon itibariyle açık havuzu da kullanımda olan Otel’de fiyatlar da çok makül seviyelerdedir. Tüm odalarında Fransız balkon, jakuzili duşlar, mutfak, şömineli özel odalar v.s. gibi birçok detayın düşünüldüğü otelde aileniz, dostlarınız, iş arkadaşlarınızla birlikte keyifli anlar yaşayabilir, özel gün ve davetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —