Tarih: 01.01.0001 00:00 508

Petrol istasyonuna silahlı saldırı: 2 ölü

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde bir petrol istasyonuna düzenlenen silahlı saldırı sonucu iki kardeş hayatını kaybetti.

Petrol istasyonuna silahlı saldırı: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre olay, saat 01.30 sıralarında Yıldırım Mahallesi'nde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Bilal ve Deyyan Ç. kardeşler, bahçede oturdukları sırada kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı.

Çıkan silahlı saldırı sonucu Bilal ve Deyyan Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, saldırıyı düzenleyen şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine, çok sayıda polis, istasyon ve çevresinde güvenlik önlemleri aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, yaptıkları incelemelerin ardından şahısları yakalamak ve saldırının niçin düzenlendiğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Bilal ve Deyyan Ç.'nin cesetleri de otopsi için Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.