YAŞAM 10.08.2011 13:40:00 5353 0

Şeker; “İmamoğlu, Siyaseti Kamu Yararına Yapmıyor.”

Op. Dr. Ali Şeker; “CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kişisel ve ticari çıkarları Beylikdüzü halkının haklarını savunmaya müsaade etmemektedir ve İmamoğlu Cumhuriyet Halk Partisi’nin ruhuna uygun davranmamaktadır.

Şeker; “İmamoğlu, Siyaseti Kamu Yararına Yapmıyor.”
Kamu Alanını gasp eden birinden Kamu Haklarını savunmasını ve CHP idealleri doğrultusunda hareket etmesini bekleyemezsiniz, Encümen kanalıyla İlçe Başkanının ortak olduğu arsa sahiplerine satılan, imar yollarının hesabını kim verecek? “
 
Eski CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı ve Millet Vekili Aday Adayı Op. Dr. Ali Şeker Beylikdüzü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP ruhuna uymadığını ve CHP’ye zarar verdiğini dile getirdi.
 
Geçtiğimiz günlerde bir toplantıda CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tartıştığı öne sürülen Op. Dr. Ali Şeker’e iddiaları sorduk. İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP ye zarar verdiğini, kişisel çıkar ilişkilerinde partiyi kullandığını belirten Şeker; “ Görüyoruz ki bir organizasyon Beylikdüzünde CHP üzerinde bir oyun oynuyor. Bu oyun partinin iktidarı için değil, zararı için oynanıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda da partiye zarar verdiklerini bunu yapmaya hakları olmadığını belirttim. Şahsım olarak CHP 3. parti olduğu dönemde de partimde idim 2. parti olduğunda da partimdeyim. Parti iktidara geldiğinde yararlanmak için partiye sokulanlardan değiliz. Dünya görüşü olarak ben bu görüşü benimsiyorum.”
 
“Eski Bir CHP’li Değil.”
 
İlçe başkanının eski bir CHP li olmadığı aşikardır. Parti politikalarına uygun davranmıyor. Bizde partimizin ruhuna uygun davranılması için çalışıyoruz. Doğruları söylediğimiz için istenmeyen adam konumuna gelebiliriz buda normaldir, ilçe başkanının çıkar ilişkilerine çomak sokuyoruz.
            Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 2,5 yıldır iktidarda olan yerel yönetime, mecliste ana muhalefet partisi olmasına rağmen bir kez olsun dava açmamış. Meclis Üyeleri kişisel olarak mücadele veriyor.
 
“Kamu Alanı İşgalcisinden Kamu Haklarını Koruması Beklenemez.”
 
İlçe Başkanının şirketinin yapmış olduğu Bey Konakları projesinin önünde bulunan 3200 m2’lik yeşil alanı gasp ettiği herkesçe biliniyor. Yeşil alanı gasp eden bir zihniyetin halkın haklarını savunması beklenebilir mi? Bu gasp edilen alan bizim alanımız kamuoyunun alanı. Yerel Belediyelerin kişisel zenginleşme aracı olarak kullanılmasına karşıyım. Halkın rantı halk için kullanılmalıdır.
 
“Yakupluda Yollar Arsa Sahiplerine Encümende Satıldı. ”
 
İlçe Başkanı’nın kişisel ve Ticari ortaklıkları Beylikdüzü halkının çıkarlarını korumasına müsaade edecek konumda değildir. Geçtiğimiz günlerde Yakuplu mahallesinde arsa birleştirme taktiği ile imar yolları İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da ortağı olduğu arsa sahiplerine Encümenden satıldı.
 
“Siyaset İki Şekilde Yapılır.”
 
Siyaset iki şekilde yapılır biri Kamu Yararına diğeri ise rant uğruna. Ben İlçe Başkanının kamu yararına siyaset yaptığına kesinlikle inanmıyorum. Israrla CHP’ye zarar verdiğini düşünüyorum. Beylikdüzün de 35 uygulanarak alınan arsalarda yapılan inşaatları kimin yaptığı herkesçe biliniyor. Okul yapmaya arsa bulunamıyor, Türkiye’nin en zeki çocukları bölgemizde heyelan bölgelerinde, dere yataklarında okuyor. Hatta bir çoğu yurt ve pansiyon bulamadığı için kayıt yaptıramıyor.
 
“Halkın Feryadını Duymuyor.”
 
İlçe Başkanı Halkın feryadını duymuyor, gelen şikayetleri kulak arkası ediyor. Halkın sıkıntıları meclise taşınmıyor, çözümü için çalışma yapılmıyor. Ben partim içerisinde ösz eleştiri yaptığımda İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Ruhuna uymadığını, Kişisel çıkarları nedeni ile CHP’ye zarar verdiğini, ticari çıkarları anlamında halkın hakkına tecavüz ettiğini düşünüyorum.  

Bu Bir KARAYÜN BİRADERLER Haberidir

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.