GÜNCEL 11.08.2011 11:00:01 473 0

Tesettür giyime bayram indirimi!

Tesettürlü hanımlar için, %70'e varan indirimlerle Bayram alışverişi Yenimoda.com’da!

Tesettür giyime bayram indirimi!

ADVERTORİAL

Dünyanın ve ülkemizin en ünlü moda markalarını tesettürlü hanımların ayağına kadar getiren özel alışveriş sitesi Yenimoda.com, Ramazan Bayramı’nda da hanımların hizmetinde.

Ramazan Ayı’ında bir yandan sahur ve iftar telaşı, bir yandan da bayram hazırlıklarına girişen kadınlar için bayramlık alışverişi de ayrı bir uğraş haline geliyor. Özellikle de çalışan bayanlar için bu durum uzun yaz günlerinde daha da zor bir hal alıyor. Çalışma hayatının getirdiği zorluklar içinde Ramazan Ayı’nı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan kadınlarımız, çocuklarından ve günlük hayatın telaşından bayram alışverişi yapmakta oldukça zorlanıyorlar.

Bu nedenle hanımlar, artık hem hayatlarını kolaylaştırmak, hem de istedikleri gibi alışveriş yapmak için interneti tercih ediyor. Ancak internetten alışveriş yapmak isteyen tesettürlü hanımlar için yeterli alternatifin olmayışı alışveriş yapmalarında sıkıntı oluşturuyor. Tesettürlü hanımların taleplerine özveriyle yaklaşan Yenimoda.com, hanımların bu ihtiyaçlarına cevap verebilmek için Haziran’dan bu yana kolları sıvamış durumda.

Kaliteli ürünleri yüksek indirimlerle satın almak isteyen tesettürlü hanımlar için özel alışveriş sitesi (private shopping ) olan Yenimoda.com, tesettür dünyasının kaliteli ürünlerini yüksek indirimlerle üyeleriyle buluşturabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Ramazan’da Seccade, Umre Paketleri ve Bayramlık Elbiseler Yeni Alternatifler Arasında

Türkiye’de tesettür giyime hizmet veren özel alışveriş sitesi alanında bir ilk olan Yenimoda.com, sadece hanımlara hizmet vermiyor. Tüm aile ihtiyaçlarına cevap verecek ürünler Ramazan Ayı’ında sitede üyelerin beğenisine sunulacak.

Önümüzdeki günlerde Ramazan Ayı’nı kutsal mekânda geçirmek isteyen aileler için  Umre paketlerinin ve zemzem setlerinin de yer alacağı kampanyaların müjdesini veren Yenimoda.com, üyelerinin taleplerini dikkate alarak yoluna tam hız devam ediyor. Sadece kap, eşarp, etek, çanta ve pardösü gibi tesettür ürünleri değil, mütedeyyin ailelerin en kıymetli eşyalarından seccadeler de Ramazan Ayı’nda sitede yerini bulacak.

Yenimoda.Com’un Kurucusu da Tesettürlü Bir Hanım

Yenimoda.com’un kurucusu Zeynep Güzelsoy da tesettürlü bir hanım. 15 senedir tesettürlü bir hanım olarak internet sektörüne emek veren ve sonunda yönetici olmayı başaran Zeynep Güzelsoy, bu işe giyim konusunda kendi yaşadığı zorlukları görerek koyulmuş. Tesettürlü hanımların giyim konusunda benzer güçlükleri yaşadığını bilen Güzelsoy, onların da uygun fiyatlarla güzel ve kaliteli giyinmeye hakları olduğunu düşünerek Yenimoda.com’u kurmuş. Güzelsoy, Yenimoda.com’un hanımların ev ve iş hayatlarında kendilerine güvenli ve mutlu bir şekilde yaşamalarına yardımcı olacağını söylüyor.

Yenimoda.com’da, kaliteli markalara ait sınırlı sayıdaki ürünler, % 85'e varan indirimlerle 2 ila 5 gün arasında süren kampanyalarla satışa sunuyor. Üye olanlar arkadaşlarını, sevdiklerini Yenimoda'ya davet edebiliyor ve onların ilk alışverişlerinden 10'ar liralık hediye çeki kazanabiliyorlar.

Sitede şu an Yasemin Akat’ın ve Masque’ın elbiseleri, Gizia’nın ipek twill eşarpları, Ensar Hac’ın Umre ve zemzem takımları, Genova’nın dünyaya ihraç edilen kaliteli seccadeleri, Hat sanatlı duvar saatleri, tunikler, kaplar, bebekler için Mevlid takımları, şallar, akıl oyunları, alkolsüz tamamen doğal kozmetik ürünleri %70’e varan indirimlerle Yenimoda.com’da!

Üye olmak için www.yenimoda.com

Hediye çeki kazanmak için http://www.yenimoda.com/davetiye

Kaynak : haber7.com


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.