Tarih: 11.08.2011 10:59

Saklı Ruh film fragmanı

Facebook Twitter Linked-in

VİDEO İÇİN TIKLAYINGALERİ İÇİN TIKLAYIN

 Filmin konusu:

Filmde, Brian Karter annesini henüz kaybetmiş ve kendine miras kalan, bağımlıları iyileştirmek için deneysel çalışmaların yapıldığı bir sığınak olduğunu öğrenmesiyle şaşırmıştır. Arkadaşlarıyla hem bu eski binayı hem de annesinin gizli tuttuğu işini keşfetmeye giden Brian, işin altında kötü bir şeyler yürüdüğünü farkeder.

Tüm şüphelerine rağmen yerin altında buldukları gizli geçite hep beraber yönelir ve korkunç gerçekle karşı karşıya kalırlar. Brian’ın annesi, devrim yaratacak nitelikte bir alet geliştirmiş ve insanların bağımlılıklarından kurtulmalarını sağlamıştır. Fakat kurtulunan her bağımlılık insan etine aç, mutant çocuklar olarak vücud bulmuş ve terkedilmiş binanın derinliklerinde yaşamaya başlamıştır. Brian ve arkadaşlarını kurban seçen mutant çocukların karşısında yaşam savaşı verirlerken bazı şeylerin gizli kalmasının daha iyi olduğunu da öğrenirler.

Filmin detayları:

Yapım: 2011 ~ İtalya,  Kanada Tür: 3 Boyutlu,  Gerilim,  Korku Yönetmen: Antoine Thomas,  Jack Frost Oyuncular: Devon Bostick,  Cristina Rosato,  Allan Kolman,  Bjanka Murgel,  Elliott Larson,  Jason Blicker,  Jordan Hayes,  Sean Clement,  Simonetta Solder Senaryo: Alana Smithy,  Mariano Baino,  Coralina Cataldi-tassoni Yapımcı: Don Carmody,  Valérie D'auteuil,  Andrea Marotti,  Danny Rossner,  Alessandro Verdecchi,  André Rouleau Görüntü Yönetmeni: Benoit Beaulieu Süre: 1 saat 45 dk Gösterim Tarihi: 12 Ağustos 2011 (Türkiye)

Filmin fragmanı:

Kaynak: Haber 7

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —