Tarih: 01.01.0001 00:00 364

Patrondan Kurtulma Sanatı film fragmanı

Seth Gordon'un yönettiği ve Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis ile Jennifer Aniston'un oynadığı ''Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)'' filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Patrondan Kurtulma Sanatı film fragmanı
VİDEO İÇİN TIKLAYINGALERİ İÇİN TIKLAYIN

Filmin konusu:

Film, patronları tarafından hayatları zehir edilen üç kafadarın, patronlarını öldürmeye çalışmalarını anlatıyor. İlk iş olarak bir kiralık katil ile anlaşmaya çalışan filmin kahramanları, amaçlarına ulaşmak için her yolu denerken trajikomik maceralar yaşıyor.

Filmin detayları:

Yapım: 2011 ~ ABD Tür: Komedi,  Suç Yönetmen: Seth Gordon Oyuncular: Colin Farrell,  Jennifer Aniston,  Kevin Spacey,  Jamie Foxx,  Jason Bateman,  Donald Sutherland,  Lindsay Sloane,  Charlie Day,  Meghan Markle,  John Francis Daley,  Jason Sudeikis,  Chad Coleman,  Celia Finkelstein,  Dan Bakkedahl,  Dawn Frances,  Isaiah Mustafa,  Jacqueline Buda,  Jennifer Hasty,  Kenyon Glover,  Leo Azevedo,  Michael Albala,  P.J. Byrne,  Travis Seaborn Senaryo: John Francis Daley,  Jonathan M. Goldstein,  Michael Markowitz Yapımcı: Brett Ratner,  Jay Stern,  Mary Rohlich,  John Cheng,  Diana Pokorny,  John Rickard Görüntü Yönetmeni: David Hennings Müzik: Dana Sano,  Libby Umstead Filmin Websitesi: horriblebossesmovie.warnerbros.com/index.html Süre: 11 dk Gösterim Tarihi: 12 Ağustos 2011 (Türkiye)

Filmin fragmanı:

Kaynak: Haber 7

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.