Tarih: 11.08.2011 15:35

Erzincan Belediye Başkanı'ndan türkü şovu

Facebook Twitter Linked-in

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Erzincan Belediyesi tarafından vatandaşların dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmesi sebebiyle başlattığı 'Şehri Can Ramazan Akşamları' programında bu sefer Trabzon ve Şanlıurfa rüzgarı esti. Trabzon'dan gelen horon ekibi ve dans grubu ile Şanlıurfa ekibi Erzincanlılara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. Gecenin sürprizi ise, Erzincan Belediye Başkanı'nın söylediği türkü oldu.

Trabzon Belediyesi, Trabzon İl Kültür Müdürlüğü ve Trabzon Halk Eğitim Müdürlüğü'ne ait sanatçıların sahne aldığı gece, koro şarkı ve türkülerin seslendirilmesi ile başladı. Ardından solo türküler ve halk oyunları gösterileri ile devam eden gecede, Trabzon yöresine ait kültürel ezgi ve oyunlar büyük beğeni topladı.

Şanlıurfa yöresine ait yöresel ekibin sahne aldığı programa, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu, belediye yöneticileri ve yüzlerce Erzincanlı katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise mikrofona Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır geçti. Çakır, hemşehrilerine hitaben Urfa ekibi ile birlikte türkü söyledi. Erzincanlılar da başkana alkış ile tempo tuttu.

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —