Tarih: 01.01.0001 00:00 4618

İki otomobile çarpıp kaçtı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde su tankeri sürücüsünün karıştığı iki ayrı kazada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

İki otomobile çarpıp kaçtı

Edinilen bilgiye göre, Fethiye-Korkuteli karayolunda seyir halinde olan, plakası ve sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen su tankeri Güllüpınar rampaları mevkisinde rampa aşağı inerken Osman Aziz Tanrısever'in (53) kullandığı 48 HV 046 plakalı otomobile arkadan çarptı. Otomobil çarpışmanın hızıyla önünde bulunan Yaşar Arslan idaresindeki 07 EKP 92 plakalı kamyona çarptı. Olay yerinden kaçan su tankeri sürücüsü 500 metre ilerde ayrı bir kazaya karıştı. Tanker, istikamette seyir halinde bulunan Hüseyin Güneş idaresindeki 07 AAU 74 plakalı otomobile arkadan çarparak kaçtı.

Kazada Hüseyin Güneş (52) yaralanırken, eşi Nezahat Güneş (48), torunları 2,5 yaşındaki Ecrin Tokoğulları ve eşinin kız kardeşi Şerif Taşer (51) olay yerinde hayatını kaybetti.

Tankerin çarptığı ilk araçta bulunan sürücü Osman Aziz Tanrısever, eşi Hülya Tanrısever (41), çocukları İrem Nur (15) ve Barış (10) da yaralandı. Yaralılar ambulansla Korkuteli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tanker, 3 kilometre ileride dere kenarında terk edilmiş halde bulundu.CİHAN

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.