Tarih: 01.01.0001 00:00 451

Anadolu'dan basın mensuplarına jest!

BYEGM, Anadolu Ulaşım A. Ş. ile yaptıkları anlaşmayla basın mensuplarının firma ile yapacakları seyahatlerde yüzde 20 indirimli olarak yolculuk etmesine imkan sağladı.

Anadolu

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklamada, gazetecilerin meslekleri gereği sürekli seyahat ettikleri gerçeğinden hareketle, bu yoğun tempolarında daha avantajlı imkanlardan yararlanabilmeleri için çok yönlü çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Bu çalışmaların neticesinde yeni bir anlaşma imzalayan Genel Müdürlük, Basın Kartı hamili gazetecilere Anadolu Ulaşım A. Ş. ile yapacakları seyahatlerde yüzde 20 indirim imkanı sağladı.

Ağustos ayından itibaren bir yıl süreyle firmanın tüm bilet satış noktalarında geçerli olacak indirimden faydalanmak isteyen basın mensuplarının, satış yetkililerine Basın Kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak.

-NETBOOK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR-

BYEGM geçtiğimiz günlerde açıkladığı basın indirimi sayesinde 429 TL’den satışa sunulan Grundig 1020 Netbook kampanyası da Eylül ayı sonuna kadar Arçelik satış noktalarında devam edecek

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.