Tarih: 16.08.2011 11:54

Önce çarptı, sonra dakikalarca ağladı

Facebook Twitter Linked-in

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Ağlayan kadın sürücüyü yine kadınlar sakinleştirdi. Ticaretle uğraşan 32 yaşındaki Gamze Akbulut, 07 GG 418 plakalı aracı ile Dedeman Kavşağı'ndan, Sampi Kavşağı'na doğru gittiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Metin Kasapoğlu Kavşağı'nda kaldırıma çıkan Akbulut, kafenin bahçesinden geçtikten sonra ağaca çarparak durabildi.

Kaza sonrası şoka giren kadın sürücü, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından biraz önce aracı ile yanından geçtiği dükkanın sandalyesine oturtuldu. Kaza yaptığı aracını gören Akbulut, bir anda baygınlık geçirdi. Kadınlar tarafından yüzüne, bileklerine ve ensesine su ve kolonya sürülen genç kadın, daha sonra ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Dakikalarca ağlayan kadın, polisin gelmesi ile ancak kendine gelebildi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise daha önceleri de aynı kavşakta çok fazla kaza olduğunu belirterek, yetkilileri göreve davet etti. Ayrıca vatandaşlar kısa süreli kadın sürücüye de tepki gösterdi. Kaza yapan araç ise daha sonra çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

 

Kaynak : haber7.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —