Tarih: 17.08.2011 10:47

Huber Köşkü`ne özel bakım ekibi

Facebook Twitter Linked-in

40 kişilik ekip, 4 süpürge aracı, 2 su tankeri, 3 moloz döküm konteyneri, 3 yol yıkama aracı ve 2 sokak yıkama aracıyla köşkün de içinde bulunduğu 340 dönümlük alanda yıkama, temizlik, yeşillendirme, asfalt ve çevre bakımı yapıldı.

340 dönümlük koruya sahip Huber Köşkü`nün bahçesinden kamyonlar dolusu moloz temizlendi.

Köşkün temizliği için emniyet birimlerinin katkısıyla güvenlik soruşturmaları tamamlanan ve göreve uygun görülen, sicili temiz sokak süpürgecilerinden oluşan ekip köşkün çevresini 24 saat temizleyecek.

İstanbul Boğazı`nın en gösterişli malikanelerden biri olan Huber Köşkü`nün de yer aldığı Tarabya yerleşkesindeki 340 dönümlük bahçenin temizlendi ve dış duvarları boyandı.

Köşke çıkan yollar güllerle donatılacak

Cumhurbaşkanlığı üst düzey personeli ve yabancı devlet başkanlarına ev sahipliği yapan, yabancı devlet başkanlarının ağırlandığı, büyük resepsiyonların verildiği kompleksin daha güzel bir görünüme kavuşması için yeni projeler hazırlanıyor Bunlardan biri de Huber Köşkü`ne çıkan yollar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün soyadını da taşıyan güllerle donatılacak. Bu şekilde köşk daha güzel ve estetik bir görünüm kazandığı gibi, daha da yeşil bir ortam olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —