Tarih: 01.01.0001 00:00 45443

Akgün; “Özel mülkiyeti yıkmadık”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kimsenin özel mülkiyeti olan binaları yıkmadıklarını yıkım yapılan alanların tamamının kamuya ait işgaller olduğunu söyledi.

Akgün; “Özel mülkiyeti yıkmadık”
Kumburgaz Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilen mahalle iftarına katılan kalabalık bir vatandaş topluluğuna seslenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “ Kumburgaz’da başlattığımız yıkımlar ilçe genelinde devlete ait yerlerdeki işgallere yönelik devam edecek. Yaklaşık 30-40 yıl halkın ortak kullanım alanları olan alanları işgal edenlerin elinden bu yerleri alarak yine halkımızın kullanımına sunuyoruz” dedi.
 
Akgün, Büyük işler yaptık
Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlara hitap eden Başkan Akgün, Ramazanın en güzel tarafının Müslümanların toplumsal paylaşımlarda bulunması olduğunu söyledi. İslamiyet’in en güzel ibadetlerinden oruç tutmanın güzelliğini her sene yaşadıklarını dile getiren Akgün; “Ramazan’da bir arada, aynı sofrada buluşup, bu tadı hep beraber yaşamak çok güzel bir duygu. İslam âleminin en kutsal ayı olan Ramazan ayının yarısı geride kaldı. Bu önemli ayda hali vakti yerinde olan herkesin fakir fukaraya yardım etmesi gerekir” şeklinde konuştu. Telefonunun 24 saat açık olduğunu dile getiren Başkan Akgün, iftara katılan vatandaşlara cep telefonunu verdi.Tüm masaları teker teker dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akgün, ilçe genelinde büyük işler yaptıklarını. Bu yapılan çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini bu yıl cefasının çekileceğini sene ye de inşallah hep beraber sefasını süreceklerini belirtti.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.