Tarih: 01.01.0001 00:00 19978

Meclis Üyelerinden Somali’ye Yardım

Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri Eylül ayı oturum ödeneklerini Somaliye bağışladılar.

Meclis Üyelerinden Somali’ye Yardım
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyelerine Bayece Restaurant’ta iftar verdi. CHP ve AKP’li meclis üyelerinin tamamının katıldığı iftarda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının kendine has özelliklerinin olduğunu söyledi. Bu ayda insanoğlunun daha hassas davrandığını fakir fukarayı, eşini dostunu daha fazla dikkate alarak halini hatırını daha fazla sorduğunu dile getiren Başkan Akgün; “ Bu iftar sofralarının güzel bir tarafı da dostların aynı sofra etrafında bir araya gelerek hoş sohbet etme fırsatı bulmasına imkân sağlamış olmasıdır” dedi.
 
Akgün, kampanyaya destek vermelerini istiyoruz
Belediye meclis üyelerinin önümüzdeki Eylül ayı meclis üyesi ödeneklerinin Somali’ye bağışlanmasına yönelik teklifini iftara katılan meclis üyeleri ile değerlendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclisinin çok isabetli bir karar aldığını belirtti. Allah’ın hiç kimseyi açlıkla terbiye etmemesini dileyen Akgün “Belediye meclis üyelerimizin önerisiyle aldığımız kararla Eylül ayında gerçekleşecek meclis oturumunu Somali’de açlıktan ölüm kalım mücadelesi veren insanlara göndereceğiz” dedi.Belediye olarak Kızılay’ın başlattığı kampanyaya destek verdiklerini de ifade eden Hasan Akgün; “Bölgemizde faaliyet gösteren büyük küçük bütün iş yerlerini arayıp bu büyük ve kutsal kampanyaya destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.