Tarih: 01.01.0001 00:00 7139

Vekilden Çetin’e Geçmiş Olsun

Geçtiğiz günlerde Bahçeşhir yolunda özel aracıyla takla atan ve sağ olarak kurtulan Çetin Yılmaz’a millet Vekili Süleyman Çelebi, Yerel Basın Birliği Derneği bünyesinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vekilden Çetin’e Geçmiş Olsun
Zengin İle Fakiri Buluşturuyoruz
Alternatif Doğuş gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında aracı takla attı. Sağ olarak kurtulan Yılmaz, Esenyurt Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Uzun süre yoğun bakımda tedavi gören Yılmaz, önceki gün taburcu oldu. Yerel basın Birliği Derneği geleneksel olarak her yıl organize ettiği, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde, iftar yemeğinde fakir ile zengini buluşturma projesi kapsamında yürüttüğü projeye destek amacıyla CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili Süleyman Çelebi, YBBD başkanı Nezir Karayün ile birlikte Çetin Yılmaza geçmiş olsun Ziyaretinde bulundular.
 
Yerel Basını Yanındayım
CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili Süleyman Çelebi “Yerel basın mensubu arkadaşlarımın ne kadar zor şartlar altında görev yaptığını biliyorum. Yerel basının gelişimi ve güçlenmesi için elimden geleni yapmaya hazırım diyerek Çetin Yılmaz kardeşimize geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Maddi manevi her alanda kendisine destek vereceğiz dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.