Tarih: 01.01.0001 00:00 101942

Gece pazarına büyük ilgi

Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesi, sıcak havaların etkisi ile gündüzleri dışarı çıkıp alışveriş yapamayan Büyükçekmeceli vatandaşlar, Büyükçekmece Sahili’nde ki gece pazarında hem geziyor, hem de alışveriş yapıyorlar.

Gece pazarına büyük ilgi

Yaklaşık 25 yıldan beri Büyükçekmece Kordonboyu’ nda her yaz kurulan gece pazarı ilçe halkı ve İstanbullulardan yoğun ilgi görüyor.

Gündüz sıcaklık yüzünden ya da yoğun iş temposu nedeniyle alışveriş yapma imkanı bulamayan vatandaşlar Büyükçekmece gece pazarında aradıkları her şeyi ucuza bulabiliyorlar. İlçede ikamet eden vatandaşlar tarafından kurulan gece pazarında süs eşyalarından giyime, oyuncaktan kozmetik ürünlerine kadar her çeşit tezgah bulunuyor.

 

Akgün, Evlerine Maddi olarak katkıda bulunuyorlar 

Büyükçekmece Kordonboyu’nda kurulan gece pazarının ilçe halkına maddi ve manevi büyük katkısı bulunduğunu dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Büyükçekmece halkından gelen yoğun istekler doğrultusunda gece pazarını hizmete açtık. Belediye meclisimiz ile aldığımız karar doğrultusunda sadece Büyükçekmece’de ikamet eden vatandaşlarımıza verdiğimiz tezgah yerlerinde satış yapanlar hem vakit geçiriyorlar, hem de evlerine maddi olarak katkıda bulunuyorlar.  İnsanlarımız sahilde dolaşmanın keyfini sürerken bir taraftan da alışveriş yapma imkanı buluyorlar” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.