Tarih: 08.09.2011 13:58

'Beyoğlu'nda Yaşam' Fotoğraf Sergisi

Facebook Twitter Linked-in

 

Her daim canlı, her daim kalabalık, her kesimden ve kültürden insanın bir arada yaşadığı Beyoğlu, bir anlamda bir kültürler mozaiği olan ülkemizin prototipi. Kalabalığı, coşkusu, eğlencesi, hüznü, âşıkları, düğünleri, yoksulları, evsizleri, simitçileri, kestanecileri, lüks restoranları, ışıltılı caddeleri, loş arka sokaklarıyla değişik yaşamların bir arada olduğu, dünyada eşine az rastlanır bir yer.

 

Beyoğlu’nda yaşayan Göksungur, toplumun nabzının attığı bu semte içerden ve içten bir bakışla, onun değişik yaşam biçimlerini ve kültürel zenginliğini gözler önüne seriyor, sıra dışı öykülerini anlatıyor.

 

6 Eylül – 1 Ekim 2011  tarihleri  arasında  açık  kalacak olan sergi,  Pazar hariç her gün  saat  09.00 – 19.00 arası gezilebilir.

 

Ayrıca, İbrahim Göksungur’un “Beyoğlunda Yaşam” isimli fotoğraf sergisi etkinlikleri kapsamında, 10 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’de “Beyoğlunda Yaşam”dan Damıtılanlar konulu bir panel düzenleniyor.

 

Beyoğlu’nun farklılığını, özgünlüğünü, kültürel yapısını, zaman içindeki değişimini konu alan panelde, katılımcılar Beyoğlu hakkındaki anılarını ve öykülerini de izleyicilerle paylaşacak. 

 

Gazeteci Yazar Celal Başlangıç’ın yöneteceği panele konuşmacı olarak, Fotoğraf  Sanatçısı İbrahim Göksungur, Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Deniz Türkali, Apoyevmatini Gazetesi Yayın Yönetmeni Mihail Vasiliadis ve Gazeteci Yazar Figen Şakacı katılacak.

 

10 Eylül Cumartesi günü saat 15 – 18 arası gerçekleştirilecek paneli, isteyen herkes izleyebilecek.

                                    

Açılış: 6 Eylül 2011  Salı  Saat:19.00

Yer: Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi

No: 217 Tünel – Beyoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —