ESENLER 8.09.2011 14:32:00 55749 0

Spor Kompleksi yenilendi

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi, yepyeni yüzüyle Esenlerlilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, masa tenisi, fitness, pilates, güreş, karate, tekvando gibi Uzakdoğu sporları da dah

Spor Kompleksi yenilendi

 

Esenler Spor Kompleksi, Ramazan ayı sonrasında 700 tonluk suyu değiştirilerek bakımdan geçirilmiş tertemiz yüzme havuzu ve yeni spor salonuyla hizmet vermeye devam edecek. Yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları, masa tenisi, fitness, pilates, güreş, karate, tekvando gibi Uzakdoğu sporları da dahil olmak üzere toplam 16 branşta hizmetin verildiği  Esenler Spor Kompleksi; bakım, onarım ve tadilat işlerinin tamamlanmasıyla beraber Ramazan Bayramı sonrasında, ilçe halkına daha büyük ve daha donanımlı salonlarda spor yapma imkanı sunacak.

 

Havuzun suyu değiştirildi

Zaman içerisinde yapılan faaliyetlerden dolayı tesisin bakım ve onarım için harekete geçen Esenler Belediyesi,  Esenler Spor Kompleksini tamamen yeniledi. Kompleksi büyük bir tadilattan geçiren  Esenler Belediyesi, sporun merkezi haline gelen bu mekanı, ilçe halkı için daha kullanışlı bir hale getirdi.

Açıldığı günden bu yana spor yapmak isteyenlerin tek adresi olan Esenler Spor Kompleksi’nde yapılan yenileme çalışmalar kapsamında; kompleksteki yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun 700 tonluk suyunu değiştirerek, havuzun hijyen bakımı yapıldı ve sporcular için uygun hale getirildi.

 

Yeni bir salon daha

Esenler Belediyesi, her türlü salon sporunu yapmaya elverişli çok amaçlı salonların bulunduğu spor kompleksine yeni  bir salon daha kazandırdı.  Sporculara daha geniş ve ferah bir ortamda spor yapmalarına fırsat verecek olan yeni salonda, alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde sporculara çeşitli branşlarda eğitimler verilecek. İçerisinde soyunma odaları, duş ve WC’lerin bulunduğu yeni spor salonunun bir bölümü Step, Arerobik, Pilates; diğer bölümü ise; Karate, Tekvando, Judo gibi uzak doğu sporları ile ata sporu olan güreş sporuyla ilgilenmek isteyenler için kullanılacak.

 

Kurslar açılıyor

Toplam 16 branşta hizmet veren Esenler Spor Kompleksi’nde bu yıl hem basketbol, hem de voleybolcu dalında kurslar açılacak.  İç zemin parkeleri onarılarak  Hentbol, Basetbol, Voleybol ve Badminton müsabakalarının oynanabileceği bir hale getirilen komplekste, formda kalmak için fitness yapmak isteyenler de bu yıl yenilenmiş bir spor salonunda fitness yapmanın konforuyla tanışmış olacak. Her türlü spor aletinin bulunduğu salonda, kadın ve erkekler ayrı ayrı fitness yapabilecek.

 

Turnuvalar devam edecek

Ramazan Bayramı’ndan sonra yeni yüzüyle hizmet verecek olan Esenler Spor Kompleksi’nin 2011-2012 yılı faaliyet programı da belli oldu. Yeni dönemde, sportif aktivitelere hız vermeden devam edecek olan Esenler Spor Kompleksi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Mücadele Sporları Festivali ve Cumhuriyet Kupası Müsabakalarına ev sahipliği yapacak. İlçedeki kurumlar arasında voleybol ve masa tenisi; okullar arasında ise; tekvando, güreş, karate ve badminton gibi turnuvaların da yapılacağı Esenler Spor Kompleksi, spor ile dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için federasyonlarla da iletişime geçerek,  resmi maçlarını Esenler’de oynanması için gereken çalışmaları yürütüyor. Ayrıca STK’la işbirliği içinde çeşitli branşlarda sportif aktiviteler de gerçekleştirilecek.

 

Kayıtlar başladı

Yeni dönem için üyelerin kayıt yenileme işlemlerine başladıklarını belirten Esenler Spor Kompleksi Müdürü Ömer Keser, yeni kayıtlar için de başvuruların başladığını söyledi. Komplekse vatandaşın büyük ilgisinin olduğuna dikkat çeken Keser, kayıt olmak ve kaydını yenilemek isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini belirtti.

 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.