Tarih: 01.01.0001 00:00 20404

İGEDER, Eğitim Akademisi Düzenliyor

İGEDER, eğitim fakültesinde okumakta olan öğretmen adaylarının meslekte derinleşmelerini sağlamak için eğitim akademisi düzenliyor.

İGEDER, Eğitim Akademisi Düzenliyor

 

 

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği Eğitim Akademisi ön kayıtları başladı.  İGEDER Eğitim Akademisi, eğitim fakültesinde okumakta olan öğretmen adaylarının meslekte derinleşmelerini sağlayacak seminerler ve okumaların yanında,

 öğretmenliği yaparak yaşayarak öğrenebilecekleri uygulamalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Öğretmen adaylarının yönetim, organizasyon, problem çözme vb. becerilerini geliştirmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olmalarını da teşvik ediyor. Adayların uluslararası tecrübesini artırmak amacıyla proje çalışmalarına katılmalarını; okulu, sınıfı, öğretmenler odasını ve öğrencileri daha yakından ve daha derinlikli tanımaları için eğitim kurumlarında öğretmenlik stajı yapmalarını sağlıyor.  İGEDER Akademi projelerine katılan eğitim fakültesi öğrencilerine 'proje destek bursu' da veriyor. Ayrıca yurt içi ve yurt dışı geziler hediye ediyor. İGEDER Eğitim Akademisi yeni dönemde Eğitim Fakültesini kazanmış veya Eğitim Fakültesinde okuyan öğretmen adaylarını bekliyor. Başvuruların ise 30 Eylül'e kadar yapılması gerekiyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.