Tarih: 01.01.0001 00:00

ARNAVUTKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Arnavutköy’ün 2008’de ilçe olarak kurulmasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Arif Dede, başarılı geçen 3 yılın ardından, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevi için koltuğunu yeni müdür M

ARNAVUTKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ

5 Eylül günü Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda iki müdür İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Bayrağı daha da ileriye götüreceğine inanıyoruz, sözleriyle yeni müdür Mehmet Nurettin Aras’ı selamladığı konuşmasında Arif Dede, Nurettin Aras’ın stratejik planlamadan gelen bir müdür olduğunu hatırlatarak, Aras’ın başarılı olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.    

İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Nehmet Nurettin Aras da yaptığı konuşmasında, Arif Dede’nin gayretli ve başarılı çalışmalarıyla Arnavutköy’e büyük katkıda bulunduğunu söyleyerek,  nöbeti devraldığı Arif Dede’ye şahsı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür etti.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.