Tarih: 08.09.2011 14:49

KADER MAHKÛMLARINA 300 BİN KİTAP

Facebook Twitter Linked-in

 

Beylikdüzü Ramazan Etkinlikleri alanında Ramazan ayı boyunca stant kurarak yardımlar toplayan Kader Mahkûmları Derneği, topladığı 300 bin parça yardımı kolilere yerleştirerek yardım bekleyenlere ulaştırıyor. Özellikle cezaevlerinden gelen mektupları okuyarak bu yönlerde yardımlar toplayan Kader Mahkûmları Derneği Genel Başkanı Necdet Yüksel ' Kader Mahkûmları Derneği olarak 2005 yılından bu yana faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Cezaevlerindeki insanlar bir bedel ödüyorlar, ancak binlerce kişi şuanda pişman; topluma yeniden kazandırılmak istiyorlar. Bizlerden yardım olarak seccade, tespih ve Kuran-ı Kerim istiyorlar. Cezaları bittikten sonra topluma yararlı birer birey olmak için hepimizin yardımlarına ihtiyaçları var.' dedi.

Kader Mahkûmları Derneği'ne verdiği destekle bilinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da vatandaşların yardımseverliğine değinerek ' Bizim halkımız vicdanı ile yaşar. Hapishanelerde olan vatandaşlarımız ve onların dışarıda kalan aileleri çok zor durumda olabilirler. Biz kim suç işlemiş ise cezalarını çekmesini istiyoruz ancak bu insanlarımızı da asla dışlamamalıyız. Kader Mahkûmları Derneğimiz çok güzel bir projeye imza atıyor. Bizlere düşen ise onlara destek olmaktır.' şeklinde konuştu.

Hapishane de bulunan vatandaşlar tarafından Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a hazırlanan el dokuması halı Kader Mahkûmları Derneği Genel Başkanı Necdet Yüksel tarafından hediye edildi. Aynı şekilde el dokuması Türk Bayrağı da Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük'e takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —