Tarih: 01.01.0001 00:00 2508

“Işıklar Türkiye’de İlke İmza Attı”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Yezdani; “Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, derneğimize destek olmak adına verdiği bu çay bahçesiyle Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir ilke imza attı?

“Işıklar Türkiye’de İlke İmza Attı”
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, bu yıl 5.’sini gerçekleştirdikleri geleneksel tanışma ve kaynaşma toplantısını ÇYDD’nin sahilde bulunan çay bahçesinde gerçekleştirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen, dernekten burs alan öğrencilerle, burs veren destekçilerin bir araya geldiği toplantıya; Silivri Belediye Başkan Vekili Tülay Sinkil, CHP Silivri İlçe Başkan Vekili İlhan Batur, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Yezdani ve birçok dernek üyesi katıldı.
 
Çeşmecioğlu; “Başkanımızın Derneğimize Katkıları Büyük”
Her yıl farklı mekânlarda düzenlenen toplantının, bu yıl derneğe ait çay bahçesinde gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu söyleyen ÇYDD Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu; “Bu yıl 5.sini gerçekleştirdiğimiz bu toplantımızı her yıl nerede yapacağımızı düşünürdük ama artık çay bahçemiz var. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, bize böyle bir teklifte bulunduğunda çok heyecanlandık. Yapabilir miyiz diye endişe ettik ama üç aydır da çok iyi işlettiğimize inanıyoruz. Belediye Başkanımız da bizim bir numaralı müşterimiz. Kendisinin derneğimize katkıları çok büyük. Bu nedenle Belediye Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Biz küçük bir dernekte çalışmalarımızı yürütmekte zorlanırken, o tüm Silivri’ye hizmet ediyor” dedi.
 
Yezdani; “Silivri’de Bir İlke İmza Atıldı”
Işıklar’ın plaketi, ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Yezdani tarafından Başkan Vekili Tülay Sinkil’e takdim edildi. Plaketi sunan Yezdani; “Bugün burada Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından işletilen bir çay bahçesinde bu etkinliğin gerçekleşmesinden mutluluk duydum. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, derneğimize çok önemli bir katkı sunarak, ülke genelinde de bir ilke imza attı. Kendisine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Program, Avukat Saliha Esen’in “laiklik” konulu paneli ve ardından ÇYDD’nin burslu öğrencilerinden Duygu Erol’un gerçekleştirdiği müzik dinletisiyle devam etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.