Tarih: 16.09.2011 18:56

BEYGİAD, Eğitime ve İstihdam’a Önem Veriyor

Facebook Twitter Linked-in

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği (BEYGİAD) Başkanı Hayrettin Peksoy ve yönetimini kabul etti. Dernek Başkanı Peksoy, Beylikdüzü Genç İşadamları derneğinin ilçe genelinde yaptığı çalışmalara dair bilgiler verirken, ilçede istihdam ve eğitime yönelik projelerini aktardı.  Peksoy, “İşadamları olarak içinde bulunduğumuz sosyal konum gereği öncelikle yaşadığımız kente saygılı davranmalıyız. Ardından burada yaşayan vatandaşlarımızla birlikte şehrimize neler katabiliriz diye çalışmalar yapmalıyız. Geleceğimizi düşünüyor ve güvenli bir gelecek istiyorsak eğitime önem vermemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Çalışmalarımızda ön sıralarda tuttuğumuz eğitim ve akabinde istihdam sorununu projelerimiz arasında her zaman yerini korumuştur. Bu alanlarda ki projelerimiz Türkiye genelinde örnek teşkil edecek çalışmalar olacaktır” dedi.
 
“İstihdama Katkı Sağlıyor”
Ziyarette genç işadamlarına tavsiyelerde de bulunan Uzun, “Dünyada rekabet gittikçe sertleşiyor; yapacağınız ürünü çok kaliteli ve en uygun fiyata vatandaşa ulaştıramazsanız sıkıntı yaşarsınız; elden geldiğince kalite ve fiyat uygunluğuna dikkat etmelisiniz” dedi. Türkiye’nin çok iyi bir yönetim kadrosu tarafından yönetilmesi nedeniyle ekonomik krizden fazla etkilenmediğini dile getiren Uzun, ekonomik büyümenin yanında işsizlik oranının da azaldığına dikkat çekti. İstihdam konusunda Beylikdüzü Belediyesi olarak ayda 40-50 kişiye iş bulma konusunda somut neticeler aldıklarını belirten Uzun, bu rakamları artırmak için gayret sarf ettiklerini dile getirdi.
 
Uzun’a teşekkür plaketi
Ziyaret sonrasında ise, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un Ordu Düzyayla şenliklerine yaptığı katkıdan dolayı Düzyayla Belediye Başkanı Avni Akgül’ün Uzun’a gönderdiği plaketi, Yerel Basın Birliği Başkanı ve Ordu’ lu gazeteci Nezir Karayün, Uzun’a takdim etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —