Tarih: 01.01.0001 00:00 1465

Karayazı’dan Eğitim desteği

YBBD’nin “Bir Fakirde Sen Sevindir” kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine ulaşan hayırseverimizden olan Metin Karayazı, eğitim ve öğretim yılı başlarken kardeş ailesini unutmadı.

Karayazı’dan Eğitim desteği
Kardeş Aileler Eğitimde Buluştu
Beylikdüzü’ nün tanınmış simalarında olan Bayprom Özel Güvenlik ve yakın koruma sistemleri yönetim kurulu başkanı Metin Karayazı Yerel Basın birliği derneği aracılığı ile ulaştığı kardeş ailesini destekleriyle yalnız bırakmıyor. “Bir Fakirde Sen Sevindir” projesi kapsamında maddi imkânsızlıklar içinde ki aileler ile iş adamlarını buluşturan dernek başkanı Nezir Karayün Ramazan ayının bereketiyle kurulan sofralarda bir araya getirdikleri aileleri sonraki günlerde de bir arada görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. 5 yıl önce çalıştığı inşaatta geçirdiği kaza sonucunda felç olan ve Mustafa Çelikel, annesi, hanımı ve 3 çocuğu ile birlikte verdiği hayat mücadelesinde Karayazı ailesine teşekkür etti. Çelikel, kaza sonucunda omurilikte meydana gelen hasar sebebiyle ayaklarını hissetmediğini bir çok kez tedavi yapıldığını fakat yürümesinin imkansızlığı dolayısıyla tedavilere maddi olanaksızlıklardan dolayı ara verdiğini ifade ederken, sosyal yaşam alanlarında çocukların eğitim engeli ile karşılaşmaması için tedaviyi bıraktıklarını belirtirken, Metin Karayazı’ya eğitim yardımlarından dolayı teşekkür etti.
 
Esenyurt Kıraç’ta bulunan Aygündüz Kitap Dağıtım Evinden yapılan okul kıyafet ve kırtasiye alışverişinin ardından mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, eğitimli bir geleceğe 1 adım daha atmaktan mutluydular.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.