Tarih: 01.01.0001 00:00 698

UZUN, SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Seviye Belirleme Sınavı’nda(SBS) Türkiye birincisi olan Özel Çağ Fatih Koleji 7. sınıf öğrencisi Ertuğrul Ahmet Tok, Başkan Uzun tarafından ödüllendirildi.

UZUN, SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
Eğitim alanında gösterdiği başarılar ile adından söz ettiren Beylikdüzü, büyük bir başarıya daha imza attı. Özel Çağ Fatih Koleji 7. sınıf öğrencisi Ertuğrul Ahmet Tok, SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, SBS’de Türkiye birinci olan Ertuğrul Ahmet Tok’u makamında ağırladı. Başarılı öğrenciyi dizüstü bilgisayar ile ödüllendiren Başkan Uzun, kazandığı başarıdan dolayı da tebrik etti.
 
Beylikdüzü başarılarla adından söz ettiriyor
Beylikdüzü’nün kazandığı başarılarla adından söz ettirdiğini söyleyen Başkan Uzun, “Her alanda olduğu gibi eğitim alanında alınan başarılar da bizleri sevindiriyor. Yerel yöneticiler olarak bizler de bu başarıları teşvik etmek için elimizdeki imkânları sonuna kadar kullanıyoruz” dedi. Ertuğrul Ahmet Tok ile birlikte bu başarıda büyük pay sahibi olan ailesi ve öğretmenlerini da kutlayan Başkan Uzun, bu başarının ilerleyen yıllarda da devam etmesini beklediklerini ifade etti. SBS’de üst üste iki yıl 500 tam puan alan Ertuğrul Ahmet Tok, başarısını programlı çalışmanın yanında aile ve öğretmen desteğine borçlu olduğunu söyledi. Ödevlerini hiçbir zaman aksatmadığını ve boş zamanlarında da bol bol test çözdüğünü dile getiren Tok, programlı çalışmaları halinde herkesin başarılı olabileceğini dile getirdi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.