Tarih: 01.01.0001 00:00 10893

Onurumuz Gaziler

19 Eylül Gaziler Gününde, Çatalca’da gazilerimiz anıldı. Cumhuriyet Meydanında başlayan 19 Eylül Gaziler Günü programı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi, ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi.

Onurumuz Gaziler
Vatan savunmasında büyük cefalar çekerek, ülkemizde bağımsız ve özgürce yaşamamız için mücadele etmiş, ölümü göze alarak düşmana karşı savaşmış olan gazilerimizin ’19 Eylül Gaziler’ gününde tüm gazilerimiz anıldı. Çatalca’da ise program Cumhuriyet Meydanında başladı. Program İlçe Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Garnizon Komutan Vekili Mustafa Selver, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Onur Dinç ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şube Başkanı İsmail Atak tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunulmasının ardından Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşımız hep bir ağızdan coşkuyla okundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şube Başkanı İsmail Atak da bir konuşma yaptı.

   İsmail Atak konuşmasında, şehitlerin nurlanmış, gazilerin ise onurlanmış asker olduklarını belirterek, herkesin gazilere sahip çıkmasını, çünkü gazilerin ulusal bir değer olduğunu tüm gaziler adına dile getirdi. Cumhuriyet Meydanındaki programın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi ziyaret edildi. 19 Eylül Gaziler Günü programına Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Cem Kara, Çatalca Garnizon Komutan Vekili Mustafa Selver ve Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Onur Dinç ve protokol üyeleri katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.