Tarih: 01.01.0001 00:00 2352

İçişleri Bakanı Şahin’den Tıraşoğlu ailesine Kutlama

Beylikdüzü’nün tanınmış işadamlarından Cemil Tıraşoğlu’nun kızı Çağla Tıraşoğlu ve Kaan Oktar Radisson Blu Airport Hotel’de düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdiler.

İçişleri Bakanı Şahin’den Tıraşoğlu ailesine Kutlama
Siyaset ve iş dünyasından bir çok ismin bir araya geldiği nikah töreninde genç çifti yalnız bırakmayan isimlerden biri de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin oldu. Kendiside bir Ordu’lu olan ve Ordu’lu hemşerilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Şahin, genç çifte mutluluk ve huzur dolu yıllar dilerken, Ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni etti.
İçişleri bakanı İdris Naim Şahin’in yanı sıra siyasetin nabzını tutan bir çok önemli ismin bir araya geldiği düğün töreninde genç çift misafirleriyle tek tek ilgilendi. Şahin, nikah töreninin ardından çifte yaşam boyu mutluluklar dilerken, “Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerim. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginiz hep çoğalmasını ve mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yasam diliyorum” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.