Tarih: 29.09.2011 12:28

“Beylikdüzü’nde Suç Oranı % 4 Azalmıştır”

Facebook Twitter Linked-in

Beylikdüzü Yakuplu sosyal Tesislerinde düzenlenen huzur toplantısına, Avcılar Kaymakamı ve Beylikdüzü Kaymakam Vekili Savaş Tuncer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Fuat Arı ve vatandaşlar katıldı.
 
Beylikdüzü’nde suç oranı
 % 4 azaldı
Beylikdüzü Kaymakam Vekili Tuncer toplantıda yaptığı konuşmada, “İlçedeki olaylar azalma göstermektedir. Olayların azalmasında, kaymakamlık, belediye ve diğer kurumların iyi ilişkiler içersinde olmasının büyük payı vardır. Küçük çaplı problemlerin kurumlar tarafından hızla çözülmesiyle, çıkabilecek birçok olay da emniyete yansımıyor. Beylikdüzü huzur ve daha birçok alanda İstanbul’un birkaç ilçesinden birisi” dedi.
 
“Herkes Polis Olmalı”
Emniyet Müdürü Yanmaz da konuşmasında, Beylikdüzü’nde suç oranının bir önceki yıla göre % 4’lük bir azalma gösterdiğini dile getirirken, ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı Toplum destekli polislik büro amirliğinin çalışmalarına değindi. İlçe emniyet müdürlüğünün hazırladığı rapor ve incelemelerden oluşan slayt gösterisi ile birlikte gerçekleştirdiği sunumunda ilçenin İstanbul ilçeleri arasında güvenliği en yüksek seviyelerde olduğunu ifade etti. Sunumu sonrasında vatandaşın soru ve önerilere yanıt veren Yanmaz, emniyetin daha iyi sağlanabilmesi için her vatandaşın dikkatli davranması gerektiğine değindi.
 
“Daha Güvenli Olacağız”
Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü’nün İstanbul gibi büyük bir dünya kentinin yeni kurulan bir ilçesi olması nedeniyle bazı eksiklerinin olduğunu, ancak bu eksiklikleri gidermek için belediyedeki ekibiyle yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti. Uzun, “Her şeye rağmen Beylikdüzü’nün geleceğinin bugünden çok daha iyi olacağına inanıyorum. İlçemizdeki olaylarda % 4’lük azalma oldu; ancak biz bunu yeterli görmüyoruz. Kurumlarımız ve vatandaşlarımızla sürdürdüğümüz iyi ilişkileri daha da geliştirerek, daha da huzurlu olabiliriz. Belediye olarak biz Emniyet teşkilatımıza ve savcılığımıza elimizden gelen desteği bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —