Tarih: 01.01.0001 00:00 1507

Kaya, Ailesinin Mutlu Günü

AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Kaya’nın oğlu Ergün Kaya’nın nikanı kıyan Başkan Yusuf Uzun, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.

Kaya, Ailesinin Mutlu Günü

Büşra Ergün ve Ender Kaya çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Uzun’la birlikte törene, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehire Salantur, İş adamı Sacit Ateş, Eski Belediye Başkanı Orhan Tıraşoğlu da katıldı.

Nikahı kıydıktan sonra çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyen Başkan Uzun, “Şu andan itibaren yeni bir ailemiz kurulmuş bulunmaktadır. Ben herkes adına kardeşlerime sonsuz saadetler diliyorum ve temenni ediyorum ki yaşamları boyunca hep iyilik ve güzellikle karşılaşsınlar. Her türlü zorluk, sıkıntı ve meşakkat onlardan uzak olsun. Bütün bu temennilere rağmen karşılaşabileceğiniz çeşitli ufak tefek zorlukları, şu anda olduğu gibi el ele, gönül gönüle ve birbirinizden güç ve kuvvet alarak aşacağınıza inancım tamdır. İnanıyorum ki kardeşlerimiz bunu en iyi şekilde başaracaklar ve cemiyete örnek bir aile oluşturacaklar” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.