Tarih: 01.01.0001 00:00 508

Karısını öldürüp 'intihar etti' dedi

Eşini vurarak öldüren kocanın intihar senaryosu, el svapları incelenince bozuldu. Elinde barut izi bulunan koca tutuklandı.

Karısını öldürüp

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde Akdere Mahallesi'nde 25 Ocak'ta Polis Merkezi'ne giden Hasan Korkmaz (37) evinin kapısını açamadığını, içeride imam nikâhıyla birlikte yaşadığı Hazal Çiçek'in bulunduğunu ve başına bir şey gelmesinden korktuğunu söyledi.

Korkmaz'la birlikte eve giden polisler kapıyı kırıp içeriye girdiklerinde 1 çocuk annesi Hazal Çiçek'i (33) balkonda yanında bir silahla ağır yaralı halde buldu. İntihar girişiminde bulunduğu düşünülen Çiçek hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Cinayet ihtimalini de değerlendiren polis, Hasan Korkmaz ve Hazal Çiçek'in el svaplarını aldı. Kriminal Daire Başkanlığı'nda yapılan incelemede, Hazal Çiçek'in elinde herhangi bir barut izine rastlanmadı. Ancak eşi Hasan Korkmaz'ın elinde barut izi bulundu. Hazırlanan raporun Gaziantep'e gönderilmesi üzerine polis Hasan Korkmaz'ı gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Korkmaz, nöbetçi mahkeme tarafından 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

SABAH

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.