Tarih: 01.01.0001 00:00 83615

Uzun’dan Kaymakam Demirkol’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yusuf Odabaş’ın Kilis’e vali olmasının ardından Beylikdüzü’ne kaymakam olarak atanan Ahmet Mesut Demirkol’u makamında ziyaret etti.

Uzun’dan Kaymakam Demirkol’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Silivri Kaymakamlığı’ndan Beylikdüzü Kaymakamlığı’na atanan Ahmet Mesut Demirkolu’u makamında ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kaymakam Demirkol’a yeni görevinde başarı diledi. Beylikdüzü ilçesi ile ilgili Kaymakam Demirkol’a bilgi de veren Başkan Uzun, belediye yönetimi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, kurumlarla ilişkileri her zaman üst seviyede tutarak Beylikdüzü halkına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceklerini ifade etti.
Beylikdüzü’nün yeni bir ilçe olmasına rağmen, İstanbul’un önemli ilçelerinden olduğunu belirten Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol da, ilçedeki tüm kurumlarla uyum içerisinde vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi. Silivri’de kaymakamlık yaptığı için bölgeyi tanıdığını da belirten Kaymakam Demirkol, ilçeye alışma sürecinin kolay geçeceğini belirtti. Kaymakam Demirkol, Başkan Uzun’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.