Tarih: 01.01.0001 00:00 394

İşsizlere Fırsat Sağlandı

Küçükçekmece Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında “Toplum Yararına Çalışma Programı” çerçevesinde protokol imzalandı.

İşsizlere Fırsat Sağlandı
Küçükçekmece Belediyesi, eğitim, kültür, sanat, sağlık ve spor alanında verdiği hizmetlerin yanı sıra istihdama yönelik çalışmalarına da hız veriyor. Belediye, bu hizmetlerden birine örnek teşkil edecek bir çalışmayla “Toplum Yararına Çalışma Programı” kapsamında 3 ay süre ile 100 kişiyi istihdam edecek.
 
“Adaylar Başvurularını İşkur’a Yapacak”
İŞKUR İstanbul Şube Müdürlüğü’nde imzalanan anlaşmaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İşkur İl Müdürü Muammer Coşkun ve Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Yaman katıldı. Proje kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirilecek olan 100 kişi, 10 Ekim 2011 Pazartesi günü iş başı yapacak. İstihdam programına başvurmak isteyen adayların;18 yaşını doldurmuş olması, emekli olmaması ve İŞKUR’a kaydının bulunması gerekiyor. Adaylar, 5 Ekim 2011 tarihine kadar başvurularını İŞKUR Bahçelievler Şube Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Başvuru sayısı 100’ü geçerse; geçici işçiler kurayla belirlenecek. Küçükçekmece Belediyesi’nin 1 Ekim 2009 tarihinde uygulamaya başladığı program kapsamında, günümüze kadar 2500 işçi geçici olarak belediye bünyesinde istihdam edildi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.