Tarih: 01.01.0001 00:00 280

3 şirket 30 Eylül'de Ülker çatısı altına girecek

Ülker Bisküvi’nin şirket devralınması ile ilgili özel durum açıklaması Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda(KAP) yer aldı.

3 şirket 30 Eylül

Ülker Bisküvi Sanayi, İdeal Gıda Sanayi ile Birlik Pazarlama Sanayi ve Fresh Cake Gıda Sanayi'nin Ülker Bisküvi çatısı altında birleşmesi işlemlerinin bu şirketlerin 30 Eylül 2011 tarihli bilanço ve mizanları esas alınarak tespit edilecek defter değerleri üzerinden yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Ülker Bisküvi’nin şirket devralınması ile ilgili özel durum açıklaması Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda(KAP) yer aldı. 26 Ağustos 2011 tarihli özel durum açıklamalarında ön gördükleri devir alma sureti ile birleşme işlemlerinin konu şirketlerin 31 Ağustos 2011 tarihli bilanço ve mizanları esas alınarak tespit edilecek defter değerleri üzerinden yapılması yerine İdeal Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Birlik Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Fresh Cake Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Ülker Bisküvi çatısı altında birleşmesi işlemlerinin bu şirketlerin 30 Eylül 2011 tarihli bilanço ve mizanları esas alınarak tespit edilecek defter değerleri üzerinden yapılmasına karar verildiği açıklandı. Açıklamaya göre, Atlas Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin dağıtım ve pazarlama fonksiyonlarının ve müşterilerle ilişkilerinin aksatılmadan Ülker Bisküvi’ye aktarılması amacı ile; Atlas Gıda Pazarlama Sanayi'nin Ülker Bisküvi çatısı altında birleşmesi işlemlerinin ise; daha ileriki tarihlerde Şirket Yönetim Kurulu tarafından belirlenecek dönem bilanço ve mizanları esas alınarak tespit edilecek defter değerleri üzerinden yapılmak üzere ertelenmesine ve birleşme süreciyle ilgili gerekli mercilere yasal başvuruların yapılarak, bilanço tarihi itibariyle çıkarılmış sermayenin, birleşme oranının ve bilançoda belirlenen özvarlığın mahkeme yoluyla tespit ettirilmesine ve bu çerçevede bilcümle işlemlerin gerçekleştirilmesine karar verildi.

Kaynak : haber7.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.