Tarih: 11.10.2011 21:22

Beylikdüzü Polisi, Şehit Ailelerini Unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Beylikdüzü ilçe genelinde yaşayan şehit aileleriyle yemekli toplantıda buluşan Beylikdüzü Emniyet müdürü Özcan Yanmaz, Beylikdüzü Toplum Destekli Polislik ve Çocuk Büro Amiri İsmail Malkoç ve Emniyet personeli Belediye başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı toplantıda şehit ailelerinin unutulmadığını gösterdi.
 
Yanmaz’dan Teşekkür
Toplantıda, ilçede yaşayan şehit aileleriyle bir araya gelen emniyet teşkilatı, aileler ile yakından ilgilenirken, yaşadıkları sorunları birlikte aşmak için önemli adımlara vesile olacak bu toplantıların sık sık gerçekleşeceğinin altını çizdiler. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, ülkenin huzuru ve güvenliği için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm güvenlik birimlerinin canı pahasına görevini sürdüreceğini dile getirdi. Yanmaz, “Şehitler ve Gaziler Haftası’nda şehit ailelerini bir araya toplayan Toplum destekli büromuz başta olmak üzere tüm ekibime teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun, “Vatanı için canını veren şehitlerimiz sayesinde aileleri ve ülkede yaşayan herkes huzur içerisinde hayatını devam ettiriyor. Bizler çok büyük bir devletin evlatlarıyız, canımız pahasına da olsa bu ülkeyi savunacağız ve şehitlerimizin de kanını yerde bırakmayacağız. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 Haber: Filiz KELEŞ



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —