Tarih: 01.01.0001 00:00 837

Barış Life 1'de Hayat Aralık'ta Başlıyor

Barış Life 1’de tapu teslimiyle Aralık 2011'de oturulmaya hazır hale gelecek iki blok 250 daireden oluşuyor. Barış Life 1 konumu itibariyle muhteşem bir proje meydanında hastane ve okul karşısında bulunuyor.

Barış Life 1
Proje kapsamında bay ve bayanlara ayrı özel iki adet havuz ve yine bay ve bayanlara ayrı saunalar, fitness salonları bulunuyor. Ayrıca çocuklarınızın rahatlığı için oyun parkları bulunuyor. 7 gün 24 saat güvenlikte olan bu projede her daireye 2 adet kapalı otopark yeri ayrılmış olup toplam 500 araç kapasiteli bir otopark mevcuttur. Her dairenin kendisine ait bir kileri de vardır. Proje dâhilinde yine kafeterya eczane banka kuaför ve yaşantınız için gerekli herseyi bulabilirsiniz.
Proje şuan kaba inşaat aşamasında olup bu senenin aralık ayında oturulmaya hazır bir hale gelecektir. Barış Life 1'de ev sahibi olmak için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırınız. Barış Life 1 daireler 65 bin Euro’dan başlıyor, çok uygun koşullarda satış olanakları sunuyoruz. Barış Life 1'de amacımız projeyi anahtar teslimi haline getirdikten sonra insanımıza maket değil gerçek projeyi satmaktır. Bu nedenle satışlarımız önümüzdeki aylarda başlayacaktır, fakat şimdiden ön rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yüzde yüz garantili tek konut projemizden lüksü sizde ucuza yaşayın.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.