Tarih: 01.01.0001 00:00 1039

Örencik Köyüne Çatalca Belediyesinden Yardım Eli

Çatalca Örencik Köyünde önceki gün çıkan fırtınada zarar görenlere yardım eli Çatalca Belediye Başkanının talimatları sonrasında hızlı bir şekilde Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tar

Örencik Köyüne Çatalca Belediyesinden Yardım Eli
Yurdun dört bir tarafında su baskınları ve sert rüzgarlar etkili olurken, Çatalca Örencik Köyünü de fırtına vurdu. Geçtiğimiz gece saatlerinde etkili olan sert rüzgar ile beraber oluşan hortum, köyde mal zararına neden oldu. Bazı ev ve ahırların çatıları uçarken, bazı ağaçlar da ya kökünden devrildi ya da dalları kırıldı. Köyde herhangi bir can kaybı yaşanmazken, ertesi günün sabah saatlerinde yardım eli Çatalca Belediyesi Başkanı Cem Kara’nın talimatları sonrasında Çatalca Belediyesi tarafından uzatıldı. Köye teknik malzemenin yanı sıra personel desteği de sağlandı. Havanın yine yağışlı olması durumuna karşılık geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlayan köylülerin en acil ihtiyaçlarının giderilmesi için Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler adeta seferber oldular. Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yollara çatılardan savrulan molozlar temizlenirken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da zarar gören kişilere işçi ve teknik malzeme desteği sunuldu. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.