Tarih: 01.01.0001 00:00 721

Beylikdüzü Şehidini Dualarla Uğurladı

Hakkari Çukurca’da meydana gelen müessif saldırıda şehit olan Asteğmen Bilal Özcan, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’ndeki evinden dualarla uğurlandı.

Beylikdüzü Şehidini Dualarla Uğurladı
Yakuplu Merkez Mahallesi’ndeki evine getirilen Asteğmen Bilal Özcan’ı (27) binlerce kişi karşıladı. Tekbirlerle karşılanan Bilal Özcan, yapılan duaların ardından yine tekbirler eşliğinde son yolculuğuna çıkarıldı. Şehit Asteğmen’in yakınlarının cenaze aracının yanına geldiği sırada duygu dolu anlar yaşandı. Şehidin tabutuna sarılan aile fertleri, şehidini bağrına bastı ve uzun süre gözyaşı döktü. Şehit Asteğmen Bilal Özcan’ın Yakuplu Mahallesi’ndeki evinin önünde düzenlenen cenaze törenine katılan Beylikdüzü İlçe Protokolü Şehidin ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Yapılan törenin ardındanAsteğmen Bilal Özcan, cenaze namazının kılınması için İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii’ne götürüldü. Burada, İstanbul’un bir diğer şehidi Er Eyüp Çolakoğlu (20) ile bir araya gelen Özcan, şehitlik mertebesine birlikte ulaştığı Çolakoğlu ile son yolculuğa da birlikte çıktı. Şehitlerin naaşları, Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.