Tarih: 01.01.0001 00:00 658

Van İçin Seferberlik

Van’da yaşanan büyük deprem sonrası Van Dernekleri Federasyonu kriz masası oluşturdu.

Van İçin Seferberlik
Binlerce kişinin öldüğü ve evsiz kaldığı Van ve ilçelerinde yaşanan deprem sonrası Merkezi İstanbul’da bulunan Van Dernekleri Federasyonu yardım kampanyası başlattı. Van Dernekleri Federasyonu Başkanı Seyithan İzsiz başkanlığında başlatılan kampanyaya bütün sivil toplum örgütleri, iş adamları, yerel belediyeler ve vatandaşlardan destek bekleniyor. Konu hakkında açıklama yapan Van Dernekleri Federasyonu Başkanı Seyithan İzsiz, “Van’ımız tarihinin en büyük felaketini yaşamaktadır. Başta Erciş ilçemiz olmak üzere Van’ın tamamında bu felaketin izlerini görmek mümkündür. Bizde Van Dernekleri Federasyonu olarak felaketin yaşandığı günden itibaren Federasyonumuzda ve federasyonumuza bağlı diğer derneklerimizde kriz masaları oluşturarak yardım kampanyası başlattık.
 
   Bu gibi acı günler bir birimize bağlı olmamızı daha da gerektiren günlerdir. Bizler Van Dernekleri Federasyonu olarak Van’ımızda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bütün sivil toplum örgütlerimizden, iş adamlarımızdan, yerel belediyelerimizden ve yardımda bulunmak isteyen bütün vatandaşlarımızdan ihtiyaç maddeleri talep ediyoruz.  Bunlar; battaniye, giyecek, yiyecek, katalitik soba ve akılınıza gelebilecek her şey olabilir. Bugün başlattığımız kampanya aralıksız devam edecektir ve bizler Cuma günü toplanan malzemeleri Van’a ulaştırmak üzere yola çıkacağız. Bütün duyarlı insanlarımızı Van’da yaşanan felakette yaraları sarmaya ve yardıma bekliyoruz. Yardımlarınızı aşağıdaki adres ve telefon numaralarından bizlere ulaştırabilirler” dedi.
 
İrtibat: Van Dernekler Federasyonu
Beylikdüzü Delta Plaza Kat: 14 Beylikdüzü – İst.
Tel: 0212 853 21 82
Başkan: Seyithan İZSİZ – 0532 435 63 90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.